Möten- Nattvardsfirande

Vi träffas 1a söndagen i månaden för gemenskap, enklare måltid/fika och mässa. Joakim som är vår föreståndare och präst leder mässan. Vi ses vid 14 för fika och samvaro kl 16 börjar Nattvardsfirande.

Söndag 4 mars  kl 16 är det Nattvardsfirande i kyrksalen på Kungsgatan 45, öppet för fika och samvaro från kl 15.

Söndag 1 april kl 16 är det Nattvardsfirande i kyrksalen på Kungsgatan 45, öppet för fika från kl 14.

Söndag 6 maj  kl 16 är det Nattvardsfirande i kyrksalen på Kungsgatan 45, öppet för fika från kl 14.

Söndag 3 juni kl 16 är det Nattvardsfirande i kyrksalen på Kungsgatan 45, öppet för fika från kl 14.

Vi finns också på Korsgatan 20 varje måndag mellan 11.30-13.30 och bjuder på fika. Kom gärna förbi och tjöta en stund!

Bön & Barn

15-21 mars 24-7 bönevecka. Du bokar upp dig på en tid och går in i rummet och ber. Väl inne i bönerummet finns flera olika stationer/hjälpmedel som är där för att vara en hjälp att be. Men i rummet råder frihet att närma sig Gud som man själv vill. Detta är ett ekumeniskt arbete med syftet att verka för bön och enhet i Göteborg. När du bokar upp dig får du all info du behöver i ett svarsmail, så vi ber dig läsa igenom den noga. Läs mer under avsnittet bön, hur du anmäler dig.

5 maj Barnprylmarknad! Församlingens Barnprylmarknad med försäljning av barnkläder, leksaker mm. Till förmån för förskolan i Burrel, AlbanienMer information om marknaden hittar du här.