Aktivitet

Vi träffas 1a söndagen i månaden för gemenskap, enklare måltid/fika och mässa. Joakim som är vår föreståndare och präst leder mässan. Vi ses vid 14 för fika och samvaro kl 16 börjar Nattvardsfirande.

Söndag 3 september kl 16 är det Nattvardsfirande i kyrksalen på Kungsgatan 45, öppet för fika och samvaro från kl 14. Bilder från Herrnhutresan som vi genomförde i juni 2017 visas.

Söndag 10 september kl 18 startar höstens bönevecka 24–7. Nytt för den här gången är att veckan avslutas med en internationell sammankomst för 24–7 Sverige. Mer info om den hittar du genom att söka på ”24–7 bön Sverige sammankomst” på Facebook.

Hur gör man? Du bokar upp dig på en tid och går in i rummet och ber. Väl inne i bönerummet finns flera olika stationer/hjälpmedel som är där för att vara en hjälp att be. Men i rummet råder frihet att närma sig Gud som man själv vill. Detta är ett ekumeniskt arbete med syftet att verka för bön och enhet i Göteborg. När du bokar upp dig får du all info du behöver i ett svarsmail, så vi ber dig läsa igenom den noga.
Länk till böneveckan hittar du härhttps://www.24-7prayer.com/signup/34e225

Har du frågor är det bara att höra av dig till: Mike Boije 070-455 37 03, mike@evangeliskabrodraforsamlingen.se
Amanda Göransson 073-622 59 88, amanda@goransson.de

Fredag 15 september till söndag 17 september

God on the move – en konferens om bön

Välkommen att mötas, dela berättelser om vad Gud gör, och framför allt söka Guds ansikte i bön.

Träffen är i samband med en 24–7 bönevecka i Göteborg, så det blir många tillfällen till bön. (Böneveckan startar 10 september.)

Talare: Mike Andrea, Lyndall Bywater, Mike Boije

Plats: Kungsgatan 45, Göteborg

Arrangör: 24-7 Bön Sverige och Evangeliska Brödraförsamlingen

Kostnad: inkl. mat & kaffe (ej frukost) 500 kr

150 kr för barn under 10 år

200 kr utan mat (betalas vid registrering, swish eller kontant)

Anmälan: info@tjugofyrasju.be (namn, specialkost, ålder på ev. barn)

Sista anmälningsdag 10/9

30 september Barnprylmarknad!
Lördag 30 september kl 10-14
& söndag 1 oktober kl 12-14 (halva priset)

Kom och fynda!
Fina begagnade barnkläder, skor,
leksaker, mammakläder, etc.
Samt café, korv m bröd, kaffe, saft, m.m.!
Har du grejer/kläder att sälja?
Be om ett säljnummer, först till kvarn! Kontakt: barngrejergbg@gmail.com
Win – winDu som säljer får 70 %, 30% går till välgörenhet – ett förskole-projekt i Albanien.

Barnvänligt – Fritt inträde
Söndag 1 oktober kl 16 är det Nattvardsfirande i kyrksalen på Kungsgatan 45, öppet för fika och samvaro från kl 14. Tema: Vad gör Brödrakyrkan i Albanien?

Övriga aktiviteter publiceras här och i Nyheter i takt med att de har ett datum och innehåll.

Vi ses även söndagarna 5 november och 3 december. Nattvardsfirande kl 16 och öppet för fika och samvaro från kl 14.