Samling med landgång och Julkonsert i S:t Jakob | 11 dec

På söndag, den 11 december kl. 16:00, ses vi på EBF och äter jullandgång och umgås, för att sedan tillsammans traska bort mot julkonserten i St Jakobs kyrka, med start kl 18:00.
Anmäl dig om du vill äta jullandgång! Till info@ebfgbg.se, senast torsdag 8/12.

Genom Bältesspännareparken tar det bara några minuter att gå. Om du behöver hjälp med transport så hjälps vi åt för att lösa detta med bil, säg gärna till i förväg om du vet att du behöver skjuts. Det blir alltså ingen vanlig gudstjänst på EBF denna söndagen som tidigare annonserats.

Vår församlingsmusiker Andreas som också arbetar i S:t Jakob som musiker och körledare hälsar oss alla välkommen till denna julkonsert. I musikprogrammet kan vi bland annat se fram emot att få lyssna till ett antal ”Moravian Advent & Christmas carols”. S:t Jakobs kör som Andreas leder har flera sånger på repertoaren med ursprung i Herrnhut och Moravian Church. Kanske inte så konstigt eftersom Andreas brinner för att lyfta fram den musikskatt som finns i vår tradition. Så nu får vi i EBF ett ypperligt tillfälle att besöka en av våra kvarterskyrkor och ta del av detta. Konserten börjar kl. 18