Terminsupplägg

Nu kan du finna en översikt över vad som sker hos oss om du klickar på aktivitet, eller klickar här. Som alltid är du varmt välkommen! Vi slår ett extra slag för resan till Herrnhut den 4-8 juni. Mer info kommer inom kort.

Missionsresa

EBF sänder ut fyra missionärer till Albanien för att delta på ett församlingsläger som vår systerförsamling där nere har varje sommar. För tredje gång finns EBF GBG på plats under detta läger. Första gång sände vi en person, för att andra gången skicka hela familjen Boije, som är samma kvartett som åker i år. EBF i Stockholm kommer också närvara, med totalt fem personer. Tillsammans hjälps vi alla åt, svenskar och albaner att göra ett läger där Guds ord förkunnas, människor får möta Gud, lek och aktiviteter och en gemenskap som skapar vänner för livet uppstår.

Vi är mycket förväntansfulla för vad Gud vill göra denna gång. Samtidigt ser vi lite längre fram då vi redan nu har bokat in en resa till Albanien med vår egen missionsgrupp i november vilket gör att vi har möjlighet att följa upp hur tankarna efter lägret samt kolla på andra projekt vi är engagerade i. Ska hur som helst bli otroligt spännande att se vad som händer under detta läger!

Ny hemsida!

Det senaste nya är vår hemsida. Här finner du info om vilka vi har varit och vilka vi försöker vara. Hoppas du finner den informativ. Har du förslag på saker du saknar får du gärna höra av dig till Mike Boije (se kontakt) så tittar han på det. Fler saker är tänkta att dyka upp här så håll till godo!

Välkommen till Evangeliska Brödraförsamlingen! En gemenskap som brinner för mission, bön och enhet. Vi vill vara en samlande plats i Göteborg där Jesus får vara i centrum och där evangelium levs ut i ord och handling.