Bönerummet – GBG House of Prayer

Sedan mars 2018 finns ett ekumeniskt bönerum i våra lokaler.

Bönerummet drivs av föreningen 24-7 Prayer Göteborg som vi samarbetar med för att bereda rum för mycket bön i vår stad. 24-7 Prayer är en internationell ekumenisk bönegemenskap och består av olika personer från olika kyrkor. Visionen för bönerummet är att det ska vara en plats för Guds närvaro, som välkomnar bedjare av alla slag från alla olika samfund och kyrkofamiljer i Göteborg med omnejd, ett ”House of Prayer” för staden, där många olika slags bönemänniskor känner sig hemma.

Två gånger per år anordnar 24-7 en bönevecka, och däremellan finns rummet för den som vill komma och be. Det finns möjlighet att ha en regelbunden bönetid i rummet, för enskild bön eller med en bönegrupp.

Besök www.gbghop.se om du vill veta mer. Du kan också mejla till gbg.hop@gmail.com