Missionsresa

EBF sänder ut fyra missionärer till Albanien för att delta på ett församlingsläger som vår systerförsamling där nere har varje sommar. För tredje gång finns EBF GBG på plats under detta läger. Första gång sände vi en person, för att andra gången skicka hela familjen Boije, som är samma kvartett som åker i år. EBF i Stockholm kommer också närvara, med totalt fem personer. Tillsammans hjälps vi alla åt, svenskar och albaner att göra ett läger där Guds ord förkunnas, människor får möta Gud, lek och aktiviteter och en gemenskap som skapar vänner för livet uppstår.

Vi är mycket förväntansfulla för vad Gud vill göra denna gång. Samtidigt ser vi lite längre fram då vi redan nu har bokat in en resa till Albanien med vår egen missionsgrupp i november vilket gör att vi har möjlighet att följa upp hur tankarna efter lägret samt kolla på andra projekt vi är engagerade i. Ska hur som helst bli otroligt spännande att se vad som händer under detta läger!